Mademoiselle

Permanente make-up verwijderen, hoe werkt dat?

Veel mensen laten permanente make-up zetten door een specialist, maar krijgen hier spijt van. Er zijn veel effectieve manieren waarop je permanente make-up verwijderen en dit kan vaak door middel van een laser. De lasers hebben een goedkeuring en zorgen voor de veilige verwijdering van tatoeages. Huidklinieken in Nederland beschikken over deze snelle en krachtige lasers en kunnen snel de make-up verwijderen. Je hebt over het algemeen niet veel behandelingen nodig en je bent dus snel van je permanente make-up af. Maar hoe werkt het dan precies? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

Picolaser

De picolaser is een van de snelste lasers voor het verwijderen van permanente make-up. Dit is mogelijk in alle kleuren van de tatoeages en kan dus goed toegepast worden. Zelf de make-up die je gebruikt voor de wenkbrauwen of eyeliners, kunnen in iedere kleur verwijderd worden. De methode is totaal pijnloos en natuurlijk hartstikke veilig voor gebruik. De picolaser maakt gebruik van snelheden in picoseconden en deze seconden puls zorgt voor de verpulvering van de kleine partikels. De behandeling gaat dus vele malen sneller en bij een grote tatoeages is dit van groot belang. De snelheid en het vermogen van de picolaser zorgt voor het beste resultaat wat je kunt verwachten.

Wat kun je precies laten verwijderen?

Je kunt in principe van alles laten verwijderen, maar wat is het nu precies? Je kunt over het algemeen iedere tatoeage laten verwijderen en dit natuurlijk in iedere kleur. Met de laser kan ook permanente make-up verwijderd worden rondom de ogen. Niet iedere laser kan dit, maar met de picolaser is dit op iedere manier mogelijk. Je kunt op deze manier permanente make-up verwijderen bij de wenkbrauwen, eyeliners, lipliners en pigmentatie bij de scalp.

Hoe werkt de laser?

Het verwijderen van PMU met lazer is mogelijk, doordat de laser licht uitzendt op hetgeen dat verwijderd moet worden. De inkt van de pmu neemt dit licht op en verhit de inkt, waardoor het verpulvert wordt. De picolaser zendt een korte puls uit, waardoor de andere structuren zo min mogelijk beschadigd kunnen raken. Dit kan natuurlijk met alle kleuren en de meeste klinieken beschikken over oog beschermers. Op deze manier kunnen de oorbeschermers de ogen beschermen. De picolaser kan namelijk soms schadelijk zijn voor de ogen en dat is gevaarlijk als je iets moet verwijderen bij de ogen.

Berichten gemaakt 15

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven